Magazinul de incaltaminte pentru copii

Menirea magazinului Kid Feet este să asigure copiilor cele mai confortabile incaltaminte de calitate superioară.

Kid Feet este un magazin de incaltaminte pentru copii, cu o atenție deosebită pe îngrijire și pe calitate evidentă.
Vă oferim o gamă largă de incaltaminte pentru fiecare sezon și pentru toate picioarele mici.
Proprietarii magazinului fiind părinții a trei copii, sunt conștienți că încălțămintele pentru copiii trebuie să fie de calitate, comode, ușoare, destul de rezistente și nu în ultimul rând elegante pentru a fi purtate cu drag de copiii.
Pe piața încălțămintelor pentru copii calitatea superioară este reprezentată doar de anumite mărci. Oferta noastră de încălțăminte alegem cu mare grijă,
majoritatea fiind dintre produsele acestor mărci de încredere. Atenție deosebită acordăm produselor Superfit și Richter precum și produselor Tino, Melania și D.D. Step.

Știm foarte bine, că la alegerea încălțămintelor potrivite pentru copilul nostru putem întâmpina unele greutăți, chiar neașteptate. De aceea, am încercat
să răspundem la câteva dintre întrebările posibile. Sperăm că vă suntem de ajutor.
Bineînțeles, vă stăm la dispoziție personal, pentru orice întrebare, contactați-ne cu încredere pentru orice nelămurire.
Daca aveți orice fel de întrebări pe parcursul comandării produselor, vă rugăm, contactați-ne cu încredere!
Pentru fiecare vizitator urăm cumpărături cu succes și o zi plăcută!

Echipa Kid Feet

calitate
Produse selectate cu grija

Picioarele copiilor sunt in dezvoltare incontinuu. Incaltamintele de calitate ajuta dezvoltarea picioarelor sanatosi – iar noi va oferim numai astfel de incaltaminte, seectate cu grija.

fabilitate
O experienta exceptionala

Ne este important ca dumneavoastra sa faceti alegerea cea mai buna. Dorim sa aveti o Experienta unic la noi – de aceea, va cerem sa ne contactati oricand ati avea o intrebare.

Vaselie
Zambetul copiilor

La sfarsitul lucru care conteaza este zambetul copilului dumneavoastra. Incaltamintele oferite de noi cu siguranta trec faimosul „test de zambet”.